top of page

Jordi Lara 30/4/19 Presentació del llibre "6 nits d'agost"

El sis d’agost de 2007 un home va sortir de Barcelona i va pujar a la muntanya per morir-hi sol. Aquell mateix dia complia setanta-cinc anys; es deia Lluís Maria Xirinacs i tenia una llarga trajectòria pública com a lluitador per les llibertats i filòsof pacifista. ¿Per què ho va fer? ¿Era un suïcidi o era una altra cosa?

Aquest és el sumari del llibre d'en Jordi Lara, que ens va venir a presentar el passat 30 d'abril. En aquesta obra es narren els darrers dies i hores de la vida d'en Lluís Maria Xirinacs. Durant la presentació, en Jordi ens va fer uns meticulosa i precisa descripció del lloc on va passar els seus últims moments


Posts Destacados
Posts Recientes
Búsqueda por etiquetas
No tags yet.
Síguenos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page