Artur Mas 13/10/2016 Conferència

15/10/2016

 Per a la nostra associació, Artur Mas vol dir valentia, honestedat, fermesa i dedicació al nostre país. Sempre ha guanyat les eleccions, però gent que evidentment no pensa com nosaltres (el tripartit) ens l’han privat durant 8 anys. I ara, després de 5 anys, la CUP l’obliga ha fer un pas al costat, i deixa passar al Sr. Puigdemont. Al final aquesta decisió ens ha permès tenir-lo unes hores (molt agradables) entre nosaltres. I tal com va dir el nostre president a la presentació del acte.                                                                                                HEM FET EL CIM !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Posts Destacados

Jordi Puigneró 02/11/20 Conferència "La República digital"

February 17, 2020

1/10
Please reload

Posts Recientes
Please reload

Búsqueda por etiquetas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Síguenos