Jordi Borràs 27/5/16 Presentació del llibres “Plvs Vltra” i “Desmuntant Societat Civil Catalana”

27/05/2016

 

L’il·lustrador i fotoperiodista català, Jordi Borràs i Abelló, ens va visitar el passat divendres 27, en una conferència en que ens va parlar del seu últims dos llibres. En Jordi Borràs, és nascut a Gràcia el 1981. Cursà el Graduat Superior en Il·lustració. Compagina totes dues disciplines i se centra en el seguiment dels moviments nacionals i l’ultradreta que actuen a Catalunya. Li han publicat fotografies mitjans com The Guardian o la revista anglesa especialitzada en l’extrema dreta Hope Not Hate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Posts Destacados

Jordi Puigneró 02/11/20 Conferència "La República digital"

February 17, 2020

1/10
Please reload

Posts Recientes
Please reload

Búsqueda por etiquetas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Síguenos