top of page

Qui som?

Som una associació que neix amb la intenció de promoure la cultura, el debat i la formació intel·lectual del poble, portant líders d’opinió, escriptors, sociòlegs, polítics, historiadors, persones del món de la cultura,...

DSC_0400.JPG

Argentona Cultura i Debat som una entitat sense afany de lucre que treballem amb l’objectiu d’oferir un marc lliure de pensament i anàlisi sobre el moment cultural i sociopolític de Catalunya, des de la perspectiva local argentonina.

 

Sota el paraigües de l’entitat, organitzem cicles de conferències de manera periòdica i convidem pensadors, líders d’opinió, sociòlegs, historiadors i periodistes amb visió pròpia que permetin acostar el context i les circumstàncies actuals a la ciutadania.

 

Treballem per estar al costat de l’actualitat, de la cultura, de la llengua, de la història i, sobretot, del país. Amb aquesta finalitat, promovem conferències i debats amb regularitat –normalment, una vegada al mes, sobre temes que sempre estan vinculats a les circumstàncies del moment.

ATREVEIX-TE A PENSAR!

 

bottom of page